- Címlap
- Kongresszusok, rendezvények, továbbképzések - Belgyógyászati Intézet
Kongresszusok, rendezvények, továbbképzések - Belgyógyászati Intézet
"A" épület
- Hipertónia Nap - Hipertónia, Diabétesz, Kardiológia
- Debreceni Diabetes Hétvége
- Debreceni Belgyógyászati Napok
- Debreceni Anyagcsere Nap
- Belgyógyászati szakvizsgára előkészítő és belgyógyászati szakorvosi ismereteket megújító előadások
- Debreceni Nephrológiai Napok
- Az endokrinológia aktuális problémái, érdekes endokrin esetek
- Debreceni Endokrinológiai Napok (kétévente)
"B" épület
- Hematológia szakvizsgára előkészítő kötelező országos tanfolyam (4 egyetem közötti forgórendszer)
- Hematológiai szakvizsga megújításához szükséges kötelező, szinten tartó tanfolyam.
- Magyar Hematológiai és Transzfúziológiai Társaság Kongresszusa
- Gasztroenterológia szakvizsgára előkészítő kötelező szintentartó továbbképzés
- Lymphoma Világnap
"C" épület
- Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság Kongresszusa (MAKIT)
- Klinikai Interdiszciplináris Fórum
- Geriátriai Továbbképző Nap
Reumatológiai Tanszék
- Magyar Reumatológusok Egyesülete Kongresszusa
- Magyar Reumatológiai Szakdolgozók Egyesülete Kongresszusa
- Debreceni Reumatológiai Oktatási Program (DROP)
- Interdiszciplináris Fórum
- European Workshop for Rheumatology Research
Frissítés dátuma: 2019.06.24.
Legfrissebb hírek
Járműmérnök-hallgatóknak tartott képzést a BMW
Befejeződött a Debreceni Egyetem Műszaki Kar járműmérnöki alapképzés járműgyártás szakirányos hallgatók első csoportjának oktatása a BMW Group Gyár Debrecen Képzési Központjában. A résztvevők egyebek mellett a tervezéssel, a forgácsolással, a lemezmegmunkálással, illetve a részegységek szét- és összeszerelésével ismerkedtek meg.
Food Day – Ízek és kultúrák egy helyen
Előételnek kínai jiaozi, főételnek a Srí-lankai konyhából egy pol roti lunu mirisszel vagy egy tunéziai fogás, a phat kaphrao, desszertnek pedig bibingka a Fülöp-szigetekről. Egyebek mellett ezeket az ételeket is megkóstolhatják az érdeklődők az idei Food Day-en. Május 3-án, pénteken a Nagyerdei Stadion északi kapujánál, a Hall előtti téren harminc csapat csaknem száz fogása közül válogathatnak az idén immár 17. alkalommal megrendezett gasztronómiai eseményen.
Tudományos tevékenységükről számoltak be a hallgatók
Huszadik alkalommal rendezte meg a Debreceni Egyetem Sántha Kálmán Szakkollégiuma a Tudományos Kerekasztalt. A hétvégi programon negyven hallgató mutatta be orvos- és egészségtudományi kutatásait a Learning Centerben.